Frisörsalonger och restauranger

Känner du att det här med att gå och klippa sig på en frisörsalong i Vasastan, antingen för att du hört bra om de som finns där eller att du bor där och vill ha något som ligger nära, men vet inte vilken du ska välja. Då kan jag tipsa om Beauty By Us, som är den frisörsalong som jag själv går till. Jag tycker väldigt bra om dem och har både färgat och klippt håret hos dem. Det kan vara lite lurigt med sådant ibland och svårt att få till det bra men jag känner ändå att jag nog kan få ut ganska mycket själv av att gå till just Beauty By Us snarare än att det ska bli att jag går vidare till andra istället.

Tycker att det här med Beauty By Us är att rekommendera och vet att jag kan få ut mycket av att gå till dem snarare än att jag ska gå någon annanstans. Så kommer att gå till Beauty By Us och så hoppas jag verkligen på att jag kommer att fortsätta få samma snygga resultat av min klippning sen också. Ska testa på att äta på den där ena indiska restaurangen där i närheten av Beauty By Uss frisörsalong i Vasastan. Har hört att de ska ha väldigt god mat och så har jag faktiskt till och med själv gått och kollat in dem lite extra när jag har gått förbi. Kollat menyn och priserna som varit väldigt överkomliga. Precis som på frisörsalongen där de även där har väldigt bra priser. Ingenting att klaga på eller anmärka på alls där.

Du gillar kanske också...