Ett bageri i Mora

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni mår bra. Det gör i varje fall verkligen jag efter ett par riktigt bra dagar nu på jobbet. Som många av er säkert redan vet så skriver jag ju en hel del här på bloggen om mat och restaurang, då det verkligen är någonting som jag har ett stort intresse för och vill dela med mig av det. Det händer ju även ibland att jag tar och rekommenderar lite olika restauranger som jag tycker att ni ska besöka här i Mora eller i dess omnejd, men jag tror faktiskt aldrig att jag har rekommenderat ett bageri, konditori samt catering för er i Mora eller Orsa med omnejd. Därför så är det precis det som jag hade tänkt att göra i det här inlägget idag.

Det var ju nämligen så att jag, på mitt jobb, blev ombedd att ansvara för maten till vår tillställning som vi hade nu i måndags och det fick jag fixat genom ett konditori och bageri vid namn Helmers Konditori AB. De erbjuder faktiskt catering och jag är så nöjd med att jag lyckades hitta dem genom ett par rekommendationer här på nätet. Jag tycker absolut att Helmers Konditori AB är ett företag som ni ska kika lite närmare på ifall det nu skulle vara så att ni känner er sugna på att hitta ett nytt favoritkonditori i Mora. Det har helt klart och utan tvekan blivit ett av mina absoluta favoritställen att gå till nu och efter det att de levererade så bra i måndags så kan jag tryggt och varmt rekommendera dem till alla er som är i behov av catering. Hur som helst så ska jag inte tjata på allt för länge nu, men jag hoppas ändå att ni finner det som ni söker hos Helmers Konditori AB!