Köksrenovering i en hyreslägenhet

När man tycker om att laga mat, som jag alltid har gjort, så är det väldigt jobbigt att bo någonstans där det inte finns något vettigt kök. Dock blev jag nu sist tvungen att flytta in i en lägenhet med ett väldigt gammalt och slitet kök för att det var det enda som fanns tillgängligt för mig att ta och jag inte hade några andra alternativ för vart jag skulle kunna bo. Därför blev det helt enkelt så att jag flyttade in och var olycklig över mitt dåliga kök ett tag. Sen så bad jag hyresvärden att göra om det, eller om jag själv kunde få vara med att betala också för att få det renoverat och det gick han med på.

Så fick jag över hantverkare från Renovera Din Bostad i Nyköping för att renovera mitt kök. Fick inte vara med och planera eller bestämma hur det skulle se ut själv vilket var lite frustrerande. Men jag tycker ändå att jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det blev mer arbetsytor och betydligt fräschare.

De från Renovera Din Bostad i Nyköping var otroligt snabba med renoveringen också. Jag trodde att det skulle ta en halv evighet för dem att bli klara men de var klara på två veckor, vilket var otroligt skönt. Så då fick jag deras hjälp och har nu äntligen återigen ett kök som jag trivs i. Ett kök som är sådär precis lagom stort och som jag verkligen kan trivas i för att det inte finns någonting direkt att tvivla på när det kommer till just det. Annars så är det bara det som är fallet och jag väljer definitivt att gå dit och ta del av det snarare än att det ska bli om någonting annat istället.