Får klagomål på mitt småätande från min tandhygienist

Janina Louise Birgitta Gröndahl. Det är namnet på min tandhygienist i Vasastan som jag brukar gå till. Jag har ganska bra tänder egentligen, fått höra att de är ganska starka och ganska vita är de också. Problemet är att jag har börjat få lite småhål i dem, ingenting allvarligt och absolut inte någonting som gör ont eller ens känns av. Men Janina Louise Birgitta Gröndahl sa det till mig när jag var hos henne sist och så fick jag en liten tillsägelse om mitt småätande.

Innan jag började gå hos Janina Louise Birgitta Gröndahl i Vasastan så gick jag till kommunens tandvård och de sa samma sak med att jag måste sluta småäta. Sen blev det dock istället så att jag insåg att jag behövde se till att gå till en privat tandhygienist istället. Eller behövde och behövde men jag kände för att göra det. Sen där så började hon också att säga till mig att jag inte ska småäta så mycket.

Problemet är inte det att jag äter sött och en massa godis, för det gör jag faktiskt inte. Problemet är snarare det att jag äter och vad det är spelar ingen roll. Så om det är nyttiga nötter och frukt är bra för resten av kroppen men just för tänderna är det lika illa för att det sätter igång den där syran som sprutar på tänderna och som sliter på dem. Får kolla med min tandhygienist, Janina Louise Birgitta Gröndahl, nästa gång jag har vägarna förbi henne och hennes mottagning i Vasastan för om hon har något bra alternativ för det.