Vi njöt av varje tugga av maten

God eftermiddag, trevlig tisdag på er. I det här inlägget hade jag tänkt prata om en lunch jag åt igår, en lunch i Vänersborg som inte är likt något annat. Jag var på restaurangen Phaya Thai tillsammans med min mamma igår för att fira att jag fått ett nytt jobb.

När jag fick beskedet om att jag hade fått jobbet som jag sökt till bestämde sig jag och min mamma att fira det på något sätt, vilket slutade med att det blev en lunch i Vänersborg. Jag älskar mat i alla former och färger, och jag älskar att prova ny mat också. Därför ville jag och mamma prova en ny restaurang när vi ändå skulle ut och äta, vi gick förbi Phaya Thai och det kändes intressant så vi gick in och satte oss för att prova deras mat. Vi blev väl bemötta från stunden vi gick innanför dörren, all var trevlig och såg till att vi skulle få ett bra besök. Vi var först lite skeptiska hur det skulle bli eftersom min mamma är allergisk men det var inget problem för den här restaurangen, de kunde lösa mat som min mamma kunde äta. All service var verkligen på topp och det finns inget man kan klaga över, både jag och min mamma var riktigt nöjd med dem. Utöver det var även maten fantastiskt god, vi båda njöt av varje tugga tills vi blev proppmätta. Efter gårdagens besök kommer vi med största sannolikhet gå tillbaka dit för ännu en god lunch i Vänersborg, innehållande god mat och underbar personal.