En målare som har hjälpt mig mycket

God morgon, god morgon och välkomna in. Jag hoppas att ni har sovit gott i natt och att ni fick en riktigt bra morgon genom att äta en underbart god frukost tillsammans med era nära och kära innan ni alla hastade iväg till era olika destinationer. Jag tänkte nu i ett litet inlägg berätta för er om några förändringar som jag har gjort i min restaurang, och en av dessa är att jag har valt att få hjälp med att måla om några väggar som jag kände drog ner den mysiga stämningen lite.

För att kunna göra detta så valde jag att anlita ett företag som heter J. Hallberg Måleri, och det är ett företag som kan stå till tjänst för alla er som är intresserade av att anlita en riktigt skicklig målare i Ed med omnejd. Jag är väldigt glad över att jag valde att ta kontakt med det här företaget, eftersom jag känner att jag har fått ett riktigt bra resultat av att göra detta. Om ni inte tror mig så är det bara att komma in hit till min restaurang och se för er själva vad dessa målare i Ed har åstadkommit här. Det är verkligen ett fantastiskt resultat, och jag kan också berätta för er att de under hela tiden som de arbetade för mig gav mig en riktigt trevlig service som jag kände att jag kunde vara nöjd med. Om ni är intresserade av att anlita dessa målare i Ed så finns det mer information att få om dem om man går in på deras hemsida, eller så kan man ju höra av sig till dem för att få möjlighet att ställa alla de frågor man kan tänkas ha kring dem eller deras verksamhet som målare i Ed.